PROSJEKTER / VESTÅSMARSJEN

 Veståsmarsjen for 25. gang.

  
Søndag 26 august arangerte Land Rotary klubb veståsmarsjen for 25 gang og klubben ved President Svend Narum Engelien  kunne glede seg over å dele ut diplom til Reidun og Odd Rønningen for å ha gjennført alle 25 utgavene. De ble med det utnevnt som Tårnriddere.
Det var 61 deltager på årets marsj og det var kanskje litt mindre en vi hadde forventet da turværet var veldig bra. Det var serlig "skoleLandskampen" som hadde litt for lite deltaglse, men de som gikk, så ut til å kose seg på tur.

 
Etter turen smaker det med kaffe og vaffeHer er litt av staben som sier vel blåst og ønsker alle turåere velkommen til ny mars i 2019

Tekst og bilder: Nils Terje Langseth

  Veståsmarsjen

                               


Denne marsjen har blitt gjennomført siden 28. august 1994, og er et opplegg med to løyper, en på 7,5 og en på 15 km. Begge løyper går til Vesterås, hvor den  lengste løypa går over Skjellingshovde og den kort snur og går tilbake til Aurlundsetra. Begge er en fin tur i flott natur.Det har vært en et populært arrangement, for naturglade og Rotary medlemmer har lagt til rette med fine merkede stier. Det er lagt ned et betydelig arbeid med rydding og klopping, og tilbakemeldingen fra turgåere er meget positive.

 Fra avduking av siktetavle, som er montert på Skjellingshovde 2008

På Aurlundsetra er det mulighet til å få kjøpt forfriskninger som brus, kaffe og vafler.

Stolt turgåer med sitt første merke.

Familie på tur! Veståsmarsjen 2009

De siste årene har det også vært arrangert en skolekamp mellom klassene på barneskolene i Land. Den klassen som stiller med  flest elver får en gavesjekk på 1500,- til fritt bruk. Dokka barneskole har vunnet denne gavesjekken hvert år siden

 


 

Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested:
Gamleveien 4
2879 Odnes
Norway
Møtedag:
Tirsdag
Møtestart:
19:00

Place content here
Les merRotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

District - Rotary RSS